Välkommen

Välkommen till vår hemsida!
Här försöker vi samla information som rör alla medlemmar, allt från årsmötesprotokoll till bokningsrutiner och kontaktinformation.
________________________________________________________
Senaste nytt:

Semesterbokning 2020
Aktuell bokningslista finner du här :Bokningslista 20200615 (lösenordsskyddad)

Kallsö fritidsgårds årsmöte skjuts upp till september 2020.
Styrelsen har beslutat under styrelsemöte 2020-03-18 att skjuta fram årsmötet som skulle ägt rum den 17 april 2020 på Vidingsjöskolan i Linköping. Årsmötet framflyttas till prel. den 18 september 2020. Detta pga. den rådande pandemin COVID-19. Vi beklagar och hoppas på er förståelse med tanke på omständigheterna.

Arbetsresor för 2020
Arbetsresor kommer i dagsläget att genomföras som planerat, men vi ber alla följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer gällande smittorisker.

 Försäljning av andel/överlåtelse
I tidigare utskick kunde ni finna information om att det i år har funnits en andel till försäljning. Det har inkommit 8 intressenter till styrelsen. Utifrån andelskön har styrelsen kommit fram till vem av dessa 8 som är på tur att köpa en andel. Köpare av andelen blir Richard Thorell.
I år har fyra överlåtelser skett varav tre nya medlemmar. Vi välkomnar Linda Göransson, Tina Svensson och Daniel Samuelsson även till en ny/gammal medlem Jessica Sorio Wiklund.

Stugfördelning under semesterperiod
Stugfördelningen under semesterperioden som skulle presenterats under det framflyttade årsmötet kommer att skickas ut via mejl eller post till er som önskar att hyra stuga. Mejlet kommer senast den 19 april och för dom som har vanlig postgång får semesterbokningen veckan efter. Detta mejl/brev kommer från vår stuguthyrare Klas Riedl.

En ny inbjudan till kommande årsmöte kommer att skickas ut.

Vi i Styrelsen passar på att önska er en härlig vår och sommar.

 Med vänlig hälsning,

Styrelsen
Kallsö Fritidsgård

________________________________________________________
Vinterhälsning från underbara Kallsö!

Förra veckan var Tim och jag ett dygn på Kallsö i stuga 1 tillsammans med vårt barnbarn Zack. Vi roade oss med att hacka hål i isen och i ett blixtsnabbt ögonblick tappade Zack balansen och föll huvudstupa ner i vattnet. Han har härmed tagit årets första dopp och som han själv uttryckte det:

- Farmor! Det var iiiiiiiiiiskallt!

Vinterbadaren

Vinterbadaren

Hälsningar från Annika och Tim Christensen


- Senaste nytt på Kallsö finner du HÄR
- Renovering av stuga 3,
se bilder HÄR