Årsmöte 2020

Kallsö fritidsgårds årsmöte skjuts upp till september 2020.
Styrelsen har beslutat under styrelsemöte 2020-03-18 att skjuta fram årsmötet som skulle ägt rum den 17 april 2020 på Vidingsjöskolan i Linköping. Årsmötet framflyttas till prel. den 18 september 2020. Detta pga. den rådande pandemin COVID-19. Vi beklagar och hoppas på er förståelse med tanke på omständigheterna.

Arbetsresor för 2020
Arbetsresor kommer i dagsläget att genomföras som planerat, men vi ber alla följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer gällande smittorisker.

 Försäljning av andel/överlåtelse
I tidigare utskick kunde ni finna information om att det i år har funnits en andel till försäljning. Det har inkommit 8 intressenter till styrelsen. Utifrån andelskön har styrelsen kommit fram till vem av dessa 8 som är på tur att köpa en andel. Köpare av andelen blir Richard Thorell.
I år har fyra överlåtelser skett varav tre nya medlemmar. Vi välkomnar Linda Göransson, Tina Svensson och Daniel Samuelsson även till en ny/gammal medlem Jessica Sorio Wiklund.

Stugfördelning under semesterperiod
Stugfördelningen under semesterperioden som skulle presenterats under det framflyttade årsmötet kommer att skickas ut via mejl eller post till er som önskar att hyra stuga. Mejlet kommer senast den 19 april och för dom som har vanlig postgång får semesterbokningen veckan efter. Detta mejl/brev kommer från vår stuguthyrare Klas Riedl.

En ny inbjudan till kommande årsmöte kommer att skickas ut.

Det här inlägget postades i Årsmöten. Bokmärk permalänken.